5G

Zašto 5G

5G je najbolja usluga u Hrvatskoj za kontrolu i smanjenje troškova ispisa.

5G
5 Godina jamstva

Zašto pristati na jednu ili dvije godine jamstva? Uz 5G budite bezbrižni čak 5 godina i to bez dodatne naplate.

5G
5 Godina tonera

Brine vas koliko košta toner za budući printer? Bez dodatne naplate isporučujemo toner za vaše potrebe svih 5 godina. Svi naši toneri su isključivo originalni.

5G
5 Godina servisa i svih dijelova

Ne zovete servis jer se bojite visokih troškova? Prepustite našem profesionalnom tehničkom timu brigu o vašem printeru, a servis i sve dijelove nećemo dodatno naplatiti. Odaziv na intervencije je u roku 4 do 8 sati i sve obavljamo na licu mjesta.

5G
5 Godina bez paušalnih naknada

Mislite da ćemo naplaćivati paušalnu naknadu? Uz 5G nema paušalnih troškova i naknada. I bez ikakve naknade ako želite otkazati 5G uslugu.

5G
5 Godina najbolje cijene po ispisu

U čemu je onda kvaka? Ovisno o modelu vašeg novog printera dogovorite s našim prodajnim timom cijenu po stranici i plaćajte samo ono što ste dogovorili. Ni lipe više.

Želite sve ove pogodnosti, ali na kraći period?

3 godine, 1 godinu? Zatražite ponudu za period koji vama najbolje odgovara!

  • S našom novom 5G uslugom ostvarit ćete nižu cijenu po ispisu i smanjiti ukupne troškove održavanja, a kompletnu brigu prepuštate našem profesionalnom tehničkom timu koji će se 5 godina brinuti oko održavanja printera.
  • S našim prodajnim timom dogovarate cijenu po stranici za željeni printer, koji može imati i opcije kopiranja, skeniranja i faksiranja. Bez paušalnih mjesečnih naknada, bez skrivenih troškova, bez brige oko naručivanja i plaćanja tonera i servisa. Transparentno plaćanje za ono što zaista i koristite. Ni lipe više.
  • Sporazum 5G možete prekinuti u bilo kojem trenutku bez ikakvih naknada zbog prijevremenog prekida.

  • Instaliranje uređaja i edukacija korisnika za rukovanje također je bez naplate. Ako dođe do kvara, otklanjamo ga u najkraćem mogućem roku na licu mjesta, a po potrebi osiguravamo adekvatan zamjenski uređaj bez posebne naknade.
  • Svakom korisniku 5G usluge nakon 5 godina odobravamo popust i povoljniju cijenu kod kupovine novog uređaja uz mogućnost otkupa postojećeg uređaja.
  • Sve ove pogodnosti možete ostvariti i na kraći period i to onaj koji vama najbolje odgovara.

Koji model ide na 5G

Ispod svakog modela nalazi se obrazac za slanje upita. Ako obrazac sadrži opciju odabira 5G, znači da za njega možemo ponuditi 5G uslugu održavanja.

pošalji brzi upit

5G

Poruka uspješno poslana!

Na upit poslan za vrijeme radnog vremena, odgovor možete očekivati istog dana.
Upit poslan izvan radnog vremena rješava se sljedeći radni dan.