Drajveri i Online pomoć

Nashuatec

Nashuatec Hrvatska

Ovlašteni distributer i servisni partner tvrtke RICOH International za Nashuatec

Kao ovlašteni distributer i servis za Nashuatec uredsku opremu, nudimo vam visoko profesionalnu uslugu. U našem tehničkom servisu rade elektroničari koji su prošli stručne seminare za modele koje službeno distribuiramo u Hrvatskoj. Naš status u Ricoh grupaciji omogućuje nam direktan pristup u tehničku podršku što omogućuje našoj tehničkoj službi da u najkraćem vremenu pruži najkvalitetnije moguće tehničko rješenje za svaki eventualni problem na vašim uređajima.

Ricoh

Ricoh Hrvatska

Ovlašteni distributer i servisni partner tvrtke RICOH International za Ricoh

Naš status u Ricoh grupaciji omogućuje nam direktan pristup u tehničku podršku što omogućuje našoj tehničkoj službi da u najkraćem vremenu pruži najkvalitetnije moguće tehničko rješenje za svaki eventualni problem na vašim uređajima.

Fujitsu

Fujitsu Hrvatska

Ovlašteni servisni i prodajni partner za Fujitsu skenere

Kao član Fujitsu Imaging Channel Programa imamo pristup svim prodajnim i tehničkim informacijama, uključujući i najnovije promocije. Konstantno se educiramo i razvijamo ponudu kako bi osigurali najbolje rješenje koje uključuje upravljanje dokumenata, arhiviranje, tijek rada ili oblik obrade za najoptimalniji Fujitsu skener u vašem okruženju.

Napomena: Ne održavamo i ne servisiramo Fujitsu laptope, računala i periferiju tipa monitori, tipkovnice, miševi, diskovi i sl.

ROWE

ROWE Hrvatska

Ovlašteni servisni i prodajni partner za ROWE skenere, slagače nacrta/foldere i rezače nacrta/cuttere širokog formata

ROWE je njemački specijalist i tehnološki lider za široki format savršeno usklađenih sustava za skeniranje, ispis i profesionalnu doradu dokumenata velikih formata.

este

Ovlašteni servisni i prodajni partner za es-te foldere

Ovlašteni smo prodavatelj es-te foldera za Hrvatsku. Razlozi za nadaleko poznati estefold – kvalitetu jamče nezavisna istraživanja i odjel razvoja, intenzivni razgovori s korisnicima i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji. Koriste se samo komponente i materijali otporni na trošenje, a svaki folder se intenzivno testira prije isporuke. Svi es-te folderi zauzimaju malo prostora i stvaraju vrlo malo buke tijekom rada. Upotrebljivost, jasnoća i programi jednostavni za upotrebu karakteristike su estefold proizvoda.