Print Management IDEA

Print Management

Želite li imati kontrolu nad vašim ispisom, ostvariti uštede i povećati produktivnost? Imamo riješenje za vas. Obratite nam se s povjerenjem jer smo certificirani MPS - Managed Print Services partner, ovlašten od strane Ricoh Internationala.

Digitaliziramo vaše poslovanje s Print Management sustavom kojeg smo sami razvili. IDEA PM ima modularna rješenja koja prilagođavamo svakom pojedinom korisniku ovisno o njegovim potrebama.

Nudimo savjetovanje prije izrade projekta gdje koristimo najnovije alate i aplikacije te naše isprobane i testirane vještine, a sve prema standardima MPS-a.

Pod pojmom print managementa podrazumijevaju se svi postupci, radnje i projekti koji dovode do unapređenja poslovnih procesa, povećanja sigurnosti i zaštite ispisnih dokumenata, bolje i jednostavnije kontrole i iskoristivosti ispisnih uređaja i korisnika, unapređenje tehničke i tehnološke podrške (service management) u toku eksploatacije te smanjenja troškova ispisa.
Print management potreban je svakoj tvrtki koja želi unaprijediti ispisne servise i poslovne procese te ostvariti uštedu. Danas, u vrijeme štednje, sve veći broj kompanija uvodi print managementa kako bi ostvarili bolje rezultate i efikasnost u poslovanju, a istovremeno smanjili troškove.
Naš sustav obuhvaća projektiranje, implementaciju, unapređenje sustava te podršku u primjeni. Sustav se projektira u skladu sa MPS standardima koje primjenjuju naši specijalno osposobljeni projektanti za dizajniranje i implementaciju solucija za ispis, skeniranje i manipulaciju dokumentima (s adekvatnim vendor-neutral certifikatom).
Implementacija manje složenijih projekata, krajnjim korisnicima ništa se ne mjenja u svakodnevnom radu, dok je kod složenijih implementacija samim projektom definirano nekoliko faza edukacije. To su simulacije, testiranja i trening. Potrebno je da svi koji su uključeni u korištenje ili administraciju sustava prođu kroz te faze.
Najvažniji preduvjet je volja i spremnost korisnika za promjenama. Preduvjeti potrebni za jedan print management sustav definirani su projektom. Preduvjeti za fazu implementacije ovise o postavljenom cilju i zahtjevu korisnika te o hardveru i softveru koji se implementiraju. Za svaki programski paket definirani su minimalni tehnički zahtjevi.
Specifičnost našeg print management sustav imenom IDEA (Implementacija Digitalizacija Efikasnost Administracija) je jedinstvenost i projektiranje za svakog pojedinog korisnika. IDEA je u potpunosti modularna i otvorena s velikim brojem mogućnosti. Korisnik bira samo one komponente sustava koje su mu potrebne. Ne postoje dva ista sustava, svaki korisnik ima drugačije potrebe.
Mnoge su prednosti, a izdvojit ćemo samo najvažnije. Najznačajnije uštede su one koje tvrtke ostvaruju unapređivanjem poslovnih procesa uvodeći napredne ispisne servise (uštede u vremenu). Povećanjem sigurnosti ispisnih dokumenata smanjuje se mogućnost neovlaštenog korištenja, a samim time i mogućnost štete. Uvođenjem automatiziranog print/servis managementa ispad uređaja sveden je na minimum, a time i štete koje nastaju kada uređaj ne radi.
Edukacije i briga o sustavu definirani su samim projektom. Administracija sustava uglavnom je podjeljena na informatičku službu same tvrtke i nas kao kreatore i tehničku podršku sustava. U slučaju da tvrtka nema svoju IT službu, mi preuzimamo kompletnu brigu o sustavu.
Kao što je već spomenuto specifičnost print management sustava koji Copy Electronic nudi je potpuna otvorenost s ciljem maksimalne prilagodbe korisniku i unapređenja poslovnih procesa. Pomoću Embedded Software Architecture i J2ME aplikacija moguće je razvijati platforme koje će zadovoljiti specifične potrebe korisnika.
  • Značajne uštede u vašem poslovanju uz smanjenje troškova do čak 50%.
  • Unapređenje poslovnih procesa bržim protokom dokumenata (tj. informacija) uz niže troškove kolanja dokumenata.
  • Oslobađanje funkcije IT korisnika brige i stresa oko za njih perifernih problema nesmetanog rada opreme (održavanje, repromaterijal, skladištenje i dr.).
  • Povećanje pouzdanosti sustava odabirom opreme nove tehnološke generacije te adekvatnim ugovorom održavanja iste.

Managed Print Services

Prvi smo u Hrvatskoj certificirani Ricoh MPS partner za optimizaciju ispisnih rješenja,
modernizaciju i unapređenje poslovanja uz smanjenje troškova.

Pogledaj infografiku

pošalji brzi upit

IDEA PM

Poruka uspješno poslana!

Na upit poslan za vrijeme radnog vremena, odgovor možete očekivati istog dana.
Upit poslan izvan radnog vremena rješava se sljedeći radni dan.