Power PDF Advanced

Jednostavna implementacija

    Korisnički odabir funkcionalnosti*

  • Podržava Windows Terminal Services (WTS) i Citrix implementacije te nudi alat za konfiguraciju koji omogućava IT osoblju da odabere funkcionalnost koja najbolje odgovara korisniku.
  • Vrijednost

  • Fleksibilan način licenciranja bez audita softvera omogućuje vam da predvidite sredstva koja planirate utrošiti u PDF rješenja uz stvaranje značajne uštede u odnosu na dosadašnje PDF rješenje.
  • Jedinstvena tehnička podrška

  • Tehnička podrška omogućena je telefonom ili e-poštom. Nuance također nudi samopomoć kroz veliku bazu podataka koja je na raspolaganju online, a kako bi se smanjio pritisak na IT osoblje.
  • * Dostupno samo u Power PDF Advanced verziji

pošalji brzi upit

Power PDF Advanced

Poruka uspješno poslana!

Na upit poslan za vrijeme radnog vremena, odgovor možete očekivati istog dana.
Upit poslan izvan radnog vremena rješava se sljedeći radni dan.

Izrada i konvertiranje

Izrađujte PDF dokumente iz skoro svake PC aplikacije

Izrađujte potpuno kompatibilne PDF dokumente, dodajte oznake i prenosite hiperveze iz Microsoft Worda, Excela i PowerPointa.

Bez prilagođavanja već konvertiranog dokumenta

Precizno konvertirajte PDF dokumente u Microsoft Word, Excel, PowerPoint i Corel WordPerfect s nedirnutim tabelama i grafikama.

Preuzimanje informacija iz formulara

Izvozite informacije pohranjene u formularima kako bi ih mogli sortirati, pretraživati i analizirati u popularnim tipovima dokumenata kao XFDF, XML, TXT i CSV.

Konvertiranje pravnih dokumenata

Koristite Power PDF Convert Assistant kako bi konvertirali PDF verzije pravnih dokumenata u Microsoft Office sa žigovima i opcijama numeriranja stranica.

Korisnički odabir žigova*

Bates stamping omogućava vam da izrađujete korisničke profile žigova koje možete primijeniti u zaglavlju ili podnožju.

* Dostupno samo u Power PDF Advanced verziji

Prilagođavanje i spajanje

Usporedba dokumenata

Brzo pronađite razlike između dvije verzije dokumenta s alatom za usporedbu koji označava promjene uz izvještaj o svim promjenama na dokumentima.

Kombinirajte dokumente

Kombinirajte dokumente različitih tipova u jedan PDF dokument bez mijenjanja originalnog tipa dokumenta.

Prilagođavanje PDF dokumenata

Napredna funkcija prilagođavanja prebacuje PDF dokument u dinamički PDF dokument sa svim funkcijama obrade riječi – sve uz jedan klik mišem.

Glasovno umetanje bilježaka

Integrirani Dragon® Notes software za prepoznavanje govora omogućuje brzo i točno umetanje bilježaka u PDF dokument bez korištenja tastature, samo glasom.

Pretraga dokumenta

Looks Like Search™ omogućava da brzo pronađete sadržaj kao što su brojevi telefona, email adrese i brojevi kreditnih kartica na PDF dokumentu.

Provjera sukladnosti*

Potvrda i ispravljanje PDF/A sukladnosti.

* Dostupno samo u Power PDF Advanced verziji

Sigurnost i pristup

Povezivanje s Cloudom

Sada možete spremiti i pristupiti vašim dokumentima u Cloudu spajanjem direktno na Box, Google Drive™, Windows Live® SkyDrive®, Office 365, Evernote® i Dropbox. Opcija omogućava pristup dokumentima uvijek i s bilo koje lokacije koristeći web ili mobilni uređaj.

Skeniranje i markiranje s jednim klikom

Skenirajte dokument funkcijom automatskog pretraživanja i markiranja kako bi pronašli riječi i automatski ih markirali / redaktirali*, naglasili ili podcrtali.

Podrška za Document Management*

Integriranje s popularnim Document Management sustavima omogućava prilagodbu velikim sustavima.

Povećanje sigurnosti dokumenata

Dodajte lozinke sa sigurnom 128-bitnom ili 256-bitnom AES enkripcijom kako bi imali kontrolu nad pregledima, ispisom i modifikacijama na PDF dokumentu. Koristite opciju redaktiranja kako bi uklonili osjetljive podatke prije dijeljenja dokumenta.

Podrška za Digital Rights Management*

Integracija s FileOpen® Digital Rights Management softverom onemogućuje kopiranje, prosljeđivanje, pohranjivanje ili pretraživanje PDF dokumenta koji ima postavljenu ovu vrstu sigurnosne mjere.

* Dostupno samo u Power PDF Advanced verziji

Sve što trebate napraviti je prava poslovna odluka.
PDF više nikad neće biti isti!