Power PDF Advanced Verzija 1

Jednostavna implementacija

    Korisnički odabir funkcionalnosti*

  • Podržava Windows Terminal Services (WTS) i Citrix implementacije te nudi alat za konfiguraciju koji omogućava IT osoblju da odabere funkcionalnost koja najbolje odgovara korisniku.
  • Vrijednost

  • Fleksibilan način licenciranja bez audita softvera omogućuje vam da predvidite sredstva koja planirate utrošiti u PDF rješenja uz stvaranje značajne uštede u odnosu na dosadašnje PDF rješenje.
  • Jedinstvena tehnička podrška

  • Tehnička podrška omogućena je telefonom ili e-poštom. Nuance također nudi samopomoć kroz veliku bazu podataka koja je na raspolaganju online, a kako bi se smanjio pritisak na IT osoblje.
  • * Dostupno samo u Power PDF Advanced verziji

pošalji brzi upit

Power PDF Advanced Verzija 1

Poruka uspješno poslana!

Na upit poslan za vrijeme radnog vremena, odgovor možete očekivati istog dana.
Upit poslan izvan radnog vremena rješava se sljedeći radni dan.

Izrada i konvertiranje

Izrađujte PDF dokumente iz skoro svake PC aplikacije

Izrađujte potpuno kompatibilne PDF dokumente, dodajte oznake i prenosite hiperveze iz Microsoft Worda, Excela i PowerPointa.

Bez prilagođavanja već konvertiranog dokumenta

Precizno konvertirajte PDF dokumente u Microsoft Word, Excel, PowerPoint i Corel WordPerfect s nedirnutim tabelama i grafikama.

Preuzimanje informacija iz formulara

Izvozite informacije pohranjene u formularima kako bi ih mogli sortirati, pretraživati i analizirati u popularnim tipovima dokumenata kao XFDF, XML, TXT i CSV.

Konvertiranje pravnih dokumenata

Koristite Power PDF Convert Assistant kako bi konvertirali PDF verzije pravnih dokumenata u Microsoft Office sa žigovima i opcijama numeriranja stranica.

Korisnički odabir žigova*

Bates stamping omogućava vam da izrađujete korisničke profile žigova koje možete primijeniti u zaglavlju ili podnožju.

* Dostupno samo u Power PDF Advanced verziji

Prilagođavanje i spajanje

Usporedba dokumenata

Brzo pronađite razlike između dvije verzije dokumenta s alatom za usporedbu koji označava promjene uz izvještaj o svim promjenama na dokumentima.

Kombinirajte dokumente

Kombinirajte dokumente različitih tipova u jedan PDF dokument bez mijenjanja originalnog tipa dokumenta.

Prilagođavanje PDF dokumenata

Napredna funkcija prilagođavanja prebacuje PDF dokument u dinamički PDF dokument sa svim funkcijama obrade riječi – sve uz jedan klik mišem.

Glasovno umetanje bilježaka

Integrirani Dragon® Notes software za prepoznavanje govora omogućuje brzo i točno umetanje bilježaka u PDF dokument bez korištenja tastature, samo glasom.

Pretraga dokumenta

Looks Like Search™ omogućava da brzo pronađete sadržaj kao što su brojevi telefona, email adrese i brojevi kreditnih kartica na PDF dokumentu.

Provjera sukladnosti*

Potvrda i ispravljanje PDF/A sukladnosti.

* Dostupno samo u Power PDF Advanced verziji

Sigurnost i pristup

Povezivanje s Cloudom

Sada možete spremiti i pristupiti vašim dokumentima u Cloudu spajanjem direktno na Box, Google Drive™, Windows Live® SkyDrive®, Office 365, Evernote® i Dropbox. Opcija omogućava pristup dokumentima uvijek i s bilo koje lokacije koristeći web ili mobilni uređaj.

Skeniranje i markiranje s jednim klikom

Skenirajte dokument funkcijom automatskog pretraživanja i markiranja kako bi pronašli riječi i automatski ih markirali / redaktirali*, naglasili ili podcrtali.

Podrška za Document Management*

Integriranje s popularnim Document Management sustavima omogućava prilagodbu velikim sustavima.

Povećanje sigurnosti dokumenata

Dodajte lozinke sa sigurnom 128-bitnom ili 256-bitnom AES enkripcijom kako bi imali kontrolu nad pregledima, ispisom i modifikacijama na PDF dokumentu. Koristite opciju redaktiranja kako bi uklonili osjetljive podatke prije dijeljenja dokumenta.

Podrška za Digital Rights Management*

Integracija s FileOpen® Digital Rights Management softverom onemogućuje kopiranje, prosljeđivanje, pohranjivanje ili pretraživanje PDF dokumenta koji ima postavljenu ovu vrstu sigurnosne mjere.

* Dostupno samo u Power PDF Advanced verziji

Sve što trebate napraviti je prava poslovna odluka.
PDF više nikad neće biti isti!