ROWE

Ovlašteni ROWE partner

ROWE Hrvatska

Ovlašteni smo distributer i servisni partner tvrtke ROWE
za Republiku Hrvatsku

ROWE je njemački specijalist i tehnološki lider za široki format savršeno usklađenih sustava za skeniranje, ispis i profesionalnu doradu dokumenata velikih formata.

Stručnjak za široki format

Razlog zašto je ROWE specijaliziran za široke formate je usredotočenost više od 60 godina na skenere, printere, kontrolere, slagače nacrta/foldere i rezače nacrta proizvedene isključivo u Njemačkoj. Odlučujuća prednost za kupca je očigledna: svi ROWE proizvodi apsolutno su kompatibilni jedni s drugima čime se osigurava učinkovito mapiranje poslovnih procesa.

Nagrade kao jedan od najinovativnijih IT tvrtki u Njemačkoj

ROWE je nagrađen "Goldmedaille der Deutschen Weltmarktführer" (Gold Medal of German World Market Leaders) dva puta u isto vrijeme. U dvije kategorije: “The World Market Leaders” i “The Family Business”, ROWE je dobio nagrade za svoje prethodne uspjehe i buduće izglede.

Kvaliteta - Made in Germany

ROWE kontinuirano ulaže u proizvodnju u Njemačkoj, primjerice u području automatizacije i digitalne mreže u skladu s budućom industrijskom normom 4.0. Svi postojeći i potencijalni kupci mogu iskusiti kako su ROWE proizvodi high-tech - "Made in Germany".

U našoj ponudi nalaze se:

ROWE skeneri širokog formata
ROWE slagači nacrta/folderi
ROWE rezači nacrta/cutteri