ROWE Scan 450i - Širokoformatni skener 24", 36" i 44"

Vizija ostvarena

ROWE je ispunio viziju sa svojim novim ROWE Scan 450i: Razvoj nove klase high-tech skenera "Made in Germany" s prijelomnim inovacijama. ROWE Scan 450i ima tri modela za skeniranje širine 24", 36" i 44". Standardna oprema za sve skenere je SuperSpeed USB 3.0 + RES, ROWE ScanCloud i ROWE ScanMatrix+ koja je jedinstvena tehnologija u svijetu. Prednosti: Skeniranje s patentiranim procesom ROWE DYNAMIC STITCHING, potpuno automatska transformacija originala sa slabim kontrastom u savršeno skeniran dokument zbog poboljšane tehnologije ROWE PRO LOGIC i sjajnim, prirodnim bojama kao rezultat ROWE SELECTED TRUE LIGHT.

Također jedinstveno: Novi proces koji omogućuje skeniranje i istovremeno prepoznavanje širine originala - sve u jednom procesu, kao i neovisno prepoznavanje oštećenih ili poderanih kutova na originalima. Rezultat je odlična produktivnost, dok istovremeno štiti dokumente.

Od posebne važnosti za ROWE kupce - vrhunski rezultati u pogledu modularnosti, cijene i očuvanja okoliša. Zahvaljujući patentiranoj ROWE SAFE DRIVE tehnologiji staklo za skeniranje ima životni ciklus do 500% duži od standardnih skenera. Potrošnjom energije manjom od 0,4% u načinu rada za uštedu energije također štiti okoliš.

Sve o ovom modelu

Sve tehničke značajke i konfiguraciju ovog skenera pogledaj na ROWE Scan 450i.

ROWE u Hrvatskoj

Ovlašteni smo distributer i servis za ROWE skenere u Hrvatskoj.

pošalji brzi upit

ROWE Scan 450i

Poruka uspješno poslana!

Na upit poslan za vrijeme radnog vremena, odgovor možete očekivati istog dana.
Upit poslan izvan radnog vremena rješava se sljedeći radni dan.